Főoldal » Vásárlástól való elállás
Vásárlástól való elállás2018-12-03T17:45:07+00:00

Vásárlástól való elállás joga :

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSRÓL

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.

Figyelem! Cégek nem minősülnek fogyasztónak, ezért az indoklás nélküli elállás joga fenti része nem vonatkozik rájuk !

Az elállás joga gyakorlásra akkor van lehetőség, ha azt weboldalon : www.bachesszencia.hu keresztül került sor.  A vásárlónak az Elállási/Felmondási nyilatkozatát a Cégadatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen van lehetősége érvényesíteni.

A termék visszaküldésének módjáról az ÁSZF oldalon tájékozódhat bővebben !

Az elállási nyilatkozat formanyomtatványt kérje email formájába és megküldjük Önnek. Ezután akár elektronikus formában küldje vissza vagy akár a visszaküldött csomagba tegye be azt. A nyomtatvány tartalmazza az összes adatot, mely a elállás gyakorláshoz szükséges.  Köszönjük !

A termék ellenértékét az Ön által megadott bankszámlára utaljuk vissza! Kérjük, mivel bizalmas adatokat kezelünk minden estben irásos formában gyakorolja az elálláshoz való jogát!

Bármilyen további kérdése lenne kérjük keressen valamelyik elérhetőségünk egyikén !

további információk  : http://fogyasztovedelem.kormany.hu/node/16252